Jeśli jestem dobrym szpiegiem to wyniuchałem, że na mielochu pytałeś się o gaźnik? Tak 32 mm będą idealne Szczególnie z nową świecą. Dowiedziałem się również, iź rozwierciłeś dysze z 118 na 130
Czy to prawda?
Jesteś dobrym szpiegiem ale gaznik 32 moze i by pasował tylko ze niemam jak jej na nim sprawdzic a szkoda mi kupic gaznik ktory okaze sie ze bedzie ja zalewał . Tylko tu jest ten problem Ale do Malanowskiego i partnerzy pasujesz w sam raz
A sam zmieniałeś cylinder bo nie doczytałem ? Często przy wymianie cylindra wzrasta przyspieszenie i tylko lekko prędkość i dlatego zmieniają przełożenia może u ciebie też tak jest ale pewnie to ta świeca skoro od nowości nie wymieniana i zawory .
Sprobuje z tą świeca zawory tez zobacze . Tylko ze napisałes mi ze jest odzczucie na przyspieszeniu i lekko na v-maxie ani tego ani tego nie czuje praktycznie .
A myslałem że zrobię z niej 600-te
Bo poprzednia świeca miała 9 lat i około 20 000 przebiegu. A tam jest 2 suw, więc olej ją dodatkowo ubrudził A sądząc po plastikach i stanie po kupnie moto było używane ostro